Top

Over ons

Dakadviezen.nl is het overzichtelijkste en meest complete, onafhankelijke kennis platform voor dakdekker, architect, opdrachtgever, dak-adviseur, bedrijf en particulier. Een platform waar alle dak-deskundigheid voor platte-, hellende- en rieten daken samen komt. Bedrijven met kennis en expertise die jou als opdrachtgever, groot of klein, verder kunnen helpen naar een waterdichte toekomst!

Dakadviezen.nl is een initiatief van de deelnemende bedrijven en wordt gebouwd en onderhouden door ervaren mensen uit de daken-branche zelf.

Regelmatig worden we geconfronteerd met misstanden op daken. Een ondeugdelijk en of onvolledig dakadvies, ondeskundige en slecht uitgevoerde dak werkzaamheden, gebruik van ondeugdelijke en of niet gecertificeerde producten. We maken het dagelijks mee, met alle gevolgen van dien.

Hoe weet je met wie je zaken doet?

Als opdrachtgever vertrouw je je project toe aan een deskundige, maar hoe weet je dat dit de juiste partij is. Is het beoogde bedrijf betrouwbaar en kan worden voldaan aan de verwachtingen die je stelt aan je dak of product? Zomaar enkele vragen die je wellicht herkent als je op zoek bent naar een bedrijf om je wensen te laten leveren en of uitvoeren. Om het zoeken naar een dak-specialist of product overzichtelijker en makkelijker te maken hebben wij voor jou een selectie met deskundige en betrouwbare bedrijven en producten gemaakt.

Van dakdekkersbedrijf, dak-adviesbureau, producent, leverancier van dakmaterialen, keurmerk, branchevereniging tot opleidingsinstelling, je vindt ze hier bijna allemaal.

De met logo vermelde bedrijven worden zorgvuldig geselecteerd. Deze specialisten voldoen aan de gestelde criteria en kunnen daarom worden beschouwd als deskundige, betrouwbare partners. zij bezitten de kennis en expertise om je bij te staan jouw dak-wensen te realiseren. Vermelde instellingen of bedrijven op de pagina organisaties zijn niet op genoemde criteria geselecteerd, maar op reputatie en goede naam. Zij kunnen door vermelding toegevoegde waarde leveren voor jou als opdrachtgever of bezoeker van dit platform.

Je kunt je specialist vinden op soort bedrijf, specialisme en regio. Heb je het bedrijf van je keuze gevonden, klik dan op het logo en je gaat direct naar de informatiepagina met contactgegevens. Staat het bedrijf, product, vereniging naar waar je op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we proberen je verder te helpen.

 

 

wil je meer weten of kun je niet vinden wat je zoekt?

Neem contact op