Top
Circulair-bouwen

Carlisle Construction Materials participeert in grondstoffenakkoord

Carlisle Contruction Materials B.V. (CCM) heeft zich onlangs gecommitteerd aan het grondstoffenakkoord in het kader van gezamenlijk circulair Nederland. Hierdoor zal CCM intensief betrokken zijn bij de transitieagenda’s Bouw en Kunststoffen.

Het startpunt om samen met bedrijven, overheden, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties aan de slag te gaan is centraal opgenomen in het “Grondstoffenakkoord”. Op basis van dit akkoord wordt verder gebouwd aan transitieagenda’s waarin de ambitie concreter wordt uitgewerkt. Iedere participant aan dit akkoord draagt bij vanuit zijn eigen rol, kennis en kunde.

Carlisle Contruction Materials B.V. jarenlang voorloper

Carlisle Contruction Materials B.V. gelooft in een transitie van een Lineair naar Circulair Bouwmodel en als rol van producent hebben zij de middelen en kennis in huis om hier handen een voeten aan te geven. Met meer dan 50 jaar ervaring als producent van homogene EPDM folie is Carlisle Contruction Materials jarenlang één van de voorlopers met het leveren van een duurzaam bouwproduct. Door de huidige ontwikkelingen in o.m. de transitieagenda’s ziet CCM volop mogelijkheden.

Lees verder op https://www.ccm-europe.com/nl/samen-naar-een-duurzaam-nederland/

 

Terug naar overzicht