EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is een synthetisch rubber, het heeft een hoge blijvende elasticiteit, is minder gevoelig voor weersinvloeden en is UV bestendig. De verwerking van dit type dakbedekking wordt vaak onderschat, dit luistert nogal nauw. Je moet wel voldoen aan een aantal voorwaarden om duurzaam waterdicht dak te maken. Voldoe je aan de juiste voorwaarden dan is een levensduur van ca. 40 jaar mogelijk.

Helaas zien we enorm veel schades met EPDM door met name een slecht of onvolledig advies en/of ondeskundige verwerking. Een grote oorzaak hiervan is dat rubber dakbedekking op elke hoek van de straat te verkrijgen is en de verwerking er relatief eenvoudig uit ziet. Dat betekend dat iedereen zich al snel EPDM specialist noemt. Laat je niets wijs maken en vraag ons om advies!

Geen of weinig ervaring met EPDM dakbedekking?

Wij kunnen voor je een introductie organiseren en assisteren op verzoek ook op het werk! Voor ons is er alles aan gelegen dat je vertrouwen hebt in het werk dat je maakt en dat je opdrachtgever tevreden is, ook na jaren!

De membranen zijn standaard in een aantal breedte maten. Veelal kunnen de membranen op maat voor je gemaakt worden, zodat je zo min mogelijk afval hebt. Daarnaast bestaat er een ruim aanbod hulpmaterialen om een degelijk en goed EPDM dak af te leveren.

Terug naar overzicht

Wil je meer weten over dakbedekking?

stel je vraag