Projectbegeleiding

Ontzorgen is één van onze specialiteiten!

Het begeleiden en coördineren van projecten is een van onze kerntaken. Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever projectbegeleiding wenselijk vindt. Een reden hiervoor kan zijn gebrek aan tijd, een slechte ervaring uit het verleden of gewoon een extra gevoel van zekerheid.

Of het nu gaat om het maken van een begroting, een werkomschrijving, het doen van een offerte-uitvraag of de beoordeling ervan, de aanbesteding van het project, de uitvoering, wij kijken samen met jou als opdrachtgever op welke manier we je kunnen ondersteunen. We maken een plan van aanpak en werken met elkaar toe naar het best mogelijke resultaat.

Ook bij projecten waarbij de moeilijkheidsgraad hoog ligt, er gebruik wordt gemaakt van nieuwe soorten dakmaterialen of nieuwe technieken worden toegepast, worden wij gevraagd projecten te begeleiden. Dit doen wij onder andere door sturing te geven aan de uitvoerende dakdekkers en er op toe te zien dat te gebruiken dakmaterialen worden verwerkt volgens de verwerkingsvoorschriften van de producenten en de vakrichtlijn gesloten dakbedekkingsystemen worden gevolgd.

 

Wil je meer weten over onze projectbegeleiding of is coördinatie gewenst? Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

Wil je meer weten over onze diensten?

stel je vraag