Dakadvies

dakadvies-dakpunt

Dakadvies van ontwerp tot oplevering!

Voor zowel nieuwbouw- en renovatie projecten als ook het onderhoud van daken is een betrouwbaar, onafhankelijk dakadvies van groot belang. Omdat we goed luisteren naar de wensen van opdrachtgevers en onze lange ervaring weten we als geen ander wat er wordt verwacht van het dakbedekkingssysteem.

Hierdoor komen duurzame relaties tot stand waar vertrouwen een belangrijke rol speelt. Deze aanpak vertaalt zich in zeer tevreden opdrachtgevers die in ons een objectieve, betrouwbare dakadviseur zien met een heldere praktijkgerichte aanpak en een duidelijk dakadvies.

Door onze persoonlijke benadering, kennis en visie kunnen wij o.a. architectenbureaus, woningbouwverenigingen, gemeentelijke overheden, vastgoed- en, beheermaatschappijen, aannemersbedrijven, verenigingen van eigenaren al geruime tijd onze opdrachtgevers rekenen.

Wat zijn je voordelen?

Door onze veelzijdigheid zijn wij in staat om ook na het dakadvies je verder te begeleiden. Hierbij valt te denken aan een offerte uitvraag – en de beoordeling ervan. Ook kunnen we de uitbestede dakwerken voor je begeleiden en of coördineren. Ons brede aanbod aan diensten maakt dat je als opdrachtgever centraal staat en wij jou ontzorgen. Zo zijn we in staat je een duurzame waterdichte toekomst te garanderen!

Wil je meer weten over onze diensten?

stel je vraag