Dakinspectie

dakinspectie

Dakinspectie voor een helder beeld van het dak!

Een dakinspectie uitgevoerd door ons geeft je een helder beeld in welke staat het dak verkeerd. Een inspectie van het dak is van belang om je een goed dakadvies te kunnen geven over bijvoorbeeld uit te voeren dakonderhoud of herstelwerkzaamheden. Een jaarlijkse dakinspectie in combinatie met dakonderhoud kan vergaande schades, een mogelijke daklekkage en een vroegtijdige dakrenovatie voorkomen.

Voor opdrachtgevers en dakdekkersbedrijven voeren wij ook dakinspecties uit tijdens werkzaamheden op het dak. Op zowel nieuwbouw, onderhoud- als ook renovatie projecten wordt door ons de kwaliteit van het werk, de gebruikte dakmaterialen beoordeeld. Wij maken, indien mogelijk, gebruik van een drone om goede overzichtsopnamen te kunnen maken. Na de dakinspectie leggen wij de bevindingen vast in een overzichtelijk rapport zodat je weet waar je aan toe bent.

Ook in het geval van geschillen tussen opdrachtgever en dakdekkersbedrijf kunnen wij uitkomst bieden. Middels onze objectieve dakinpectie proberen wij partijen weer bij elkaar te krijgen en het geschil naar ieders tevredenheid op te lossen met een eerlijk en degelijk dakadvies.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Stel ons je vraag en we helpen je verder!

Wil je meer weten over onze diensten?

stel je vraag